Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Ciclism si alergare montana in Brasov: Cheile Rasnoavei Adventure 2013

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2024,   articol postat de Mircea

Iubitorii sporturilor montane si ai peisajelor impresionante oferite de catre muntii judetului Brasov (Postavaru, Bucegi, Piatra Craiului) sunt asteptati in weekendul 27-28 iulie 2013 sa ia parte la cea mai ampla competitie dedicata lor, Cheile Rasnoavei Adventure, organizata de catre Crina Coco Popescu, alaturi de echipa Clubului Montan Altitudine din Rasnov.

Startul si sosirea curselor va avea loc la Complexul Olimpic din Rasnov, pentru ziua de sambata fiind programate probele de maraton (42 km), semimaraton (21 km) si duatlon individual (27 km bicicleta si semimaraton alergare montana), iar duminica cele de mountain bike maraton, cursa 27 km mountain bike si, din nou, proba de duatlon individual (27 km bicicleta si semimaraton alergare montana).

Ajunsa la a 2-a desfasurare, competitia se adreseaza in special concurentilor cu varste peste 18 ani, care se pot inscrie pe www.clubulmontanaltitudine.ro. Vor fi admisi si minori, insa cei cu varsta cuprinsa intre 15 si 17 ani vor avea nevoie de acordul scris al parintilor, iar cei sub 15 ani vor trebui sa fie insotiti de unul dintre acestia pe toata durata traseului si sa aiba experienta in participarea la astfel de concursuri.

Concurentii clasati pe primele trei locuri ale fiecarei competitii, atat in clasamentul general, cat si pe grupe de varsta, vor fi recompensati cu premii in bani, in valoare totala de peste 41.000 lei.

Mai multe detalii legate de inscrieri, regulament si desfasurare puteti afla de pe clubulmontanaltitudine.ro.

Articol vizualizat de 662 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!