Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Cupa Andrei Tantos la schi alpin in Alba, la Arieseni

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2024,   articol postat de moderator

Consiliul Judetean Alba si Asociatia Sportiva Montana Abrud organizeaza pentru a 4-a oara, in perioada 3-4 martie 2016, un eveniment sportiv la Arieseni, in memoria schiorului Andrei Tantos.

Evenimentul are doua parti. Prima dintre acestea are loc joi, 3 martie, incepand cu ora 09:30, si reprezinta concursul de slalom, iar a doua parte are loc vineri, 4 martie, tot de la ora 09:30, si reprezinta proba de slalom urias.

Ambele concursuri care se vor desfasura pe partia Vartop 2, fac parte din circuitul national de schi alpin si puncteaza in Cupa Romaniei la categoria Open.

Evenimentul omagiaza memoria campionului nostru national, Andrei Tantos, mort in urma unui tragic accident rutier, petrecut in 2012.

Ca in fiecare an, pentru bunul mers al tuturor chestiunilor organizatorice isi vor aduce contributia si Federatia Romana de Schi Biatlon, DJST Alba, Primaria Abrud, CSS Campeni si Cabana Vartop.

Cupa Andrei Tantos se va incheia cu festivitatea de premiere, vineri, 4 martie, in jurul orei 12:30.

Pentru detalii contactati telefonic coordonatorul evenimentului, dl. Tiberiu Tantos, la numarul 0745/157490. (sursa foto: degravel.com) 

Articol vizualizat de 700 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!