Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Cupa Calimani la schi de tura e gata pentru startul editiei a 8-a

Ultima actualizare: 24 Februarie 2024,   articol postat de moderator

Asociatia Salvamont Toplita - Calimani, in parteneriat cu Primaria Municipiului Toplita si Serviciul Public Salvamont al judetului Harghita, organizeaza sambata, 25 ianuarie 2020, a opta editie a Cupei Calimani la schi de tura.

Concursul se desfasoara in frumoasa zona a Muntilor Calimani, pe doua trasee, unul de 16 km lungime si diferenta de nivel pozitiva 1200 m, cu 5 urcari, destinat schiorilor profesionisti, si unul de 12 km lungime si diferenta de nivel pozitiva 800 m, cu 3 urcari, deschis amatorilor.

Startul curselor va fi dat la ora 10:00, participarea facandu-se, atat la feminin cat si la masculin, pe categoriile 18-35 ani, 36-45 ani, 45+ ani si open.

Echipament obligatoriu: schiuri, legaturi de tura, clapari, piei de foca, bete de schi, rucsac de tura, numar de concurs (asigurat de organizatori) vizibil si purtat pe toata durata concursului, haine de vant (geaca si suprapantalon), manusi, caciula.

Inscrierile se fac pe formularul aflat pe pagina evenimentului, www.schi.cupacalimani.ro, taxa de inscriere fiind 70 de lei. Cazarea concurentilor se poate face la Cabana Lomas, in limita locurilor disponibile, sau in Toplita.

Articol vizualizat de 1865 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!