Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Maratonul Transilvaniei 2014, Sambata de Sus

Ultima actualizare: 15 Mai 2021,   articol postat de moderator

In weekendul 12-13 iulie 2014, la Sambata de Sus, in judetul Brasov, va avea loc Maratonul Transilvaniei, un eveniment sportiv de trail running si de MTB cross-country.

Este prima editie a acestui maraton inedit iar organizatori sunt In Transylvania si Clubul Sportiv Smart Atletic.

Competitiile sunt independente, si poate veni oricine, amator sau profesionist, caci traseele sunt dupa gust si pregatire, adica lungi si scurte.

La Trail Running the hard stuff va fi un semimaraton de 21 km lungime si 1500 m diferenta de nivel, iar traseul va atinge Valea Sambetei, Cabana Valea Sambetei, Fereastra Mare, traseul de creasta, Varful Slanina sau varfurile Galasescu Mare si Mic. Cealalta varianta de competitie este un cros montan de 10 km.

Intrecerea de MTB Cross-country se desfasoara duminica pe un traseu de 22 km si 320 m diferenta de nivel, pe Valea Lisei, cu intoarcere prin Vistisoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lunga presupune parcurgerea aceluiasi traseu de doua ori.

Maratonul Transilvaniei este integrat intr-un festival de 4 zile - In Transylvania, un eveniment ce cuprinde concerte, activitati de aventura, workshopuri, teatru si competitii sportive.

Mai multe detalii legate de inscrieri, regulament, premii si desfasurare gasiti pe site-ul www.maratonultransilvaniei.ro si pe pagina de facebook a evenimentului.

Articol vizualizat de 480 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!