Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Memorial Michael Buchholtzer, editia 2017, in Cheile Bicazului

Ultima actualizare: 01 August 2021,   articol postat de moderator
Asociatia Sportiva Spider Club organizeaza in weekendul 8-10 septembrie 2017, in zona Cheile Bicazului - Lacul Rosu, editia cu numarul 3 a Memorialului Michael Buchholtzer, un prilej bun pentru o intalnire a generatiilor de cataratori, un eveniment care aduce oamenii impreuna pentru a comemora un important reprezentant al alpinismului iesean.
 
Sportivi din cluburi de alpinism sau simpli iubitori ai muntelui, de pe intregul teritoriu al Romaniei, isi vor testa indemanarea si talentul pe traseele de escalada - cu diferite grade de dificultate - amenajate chiar in peretii abrupti ai Cheilor Bicazului, in memoria alpinistului Michael Martin Buchholtzer (Micky).
 
Evenimentul va incepe vineri, 8 septembrie, odata cu sosirea invitatilor, si se va incheia a treia zi, duminica, 10 septembrie, cand se vor trage concluziile si toti se vor imprastia care incotro. In tot acest rastimp, participantii vor avea parte de catarare si drumetie, povesti cu poze si surprise in jurul ceaunului s.a.m.d.
 
Tabara de baza va fi in campingul aflat pe locul fostei cabane Cheile Bicazului, sub Piatra Altarului. Se pot instala corturi pentru o taxa modica platita reprezentantilor campingului, iar cei care nu prefera statul la cort vor gasi cazare la una dintre pensiunile din Lacu Rosu.
 
Exista o taxa de sustinere a evenimentului, de maxim 20 lei/persoana, din care se va asigura cele necesare pentru sambata seara, o masa calda si o sala in caz de vreme proasta, plus cateva suveniruri.
 

Pentru detalii si inscrieri va stau la dispozitie urmatoarele coordonate: Costel Tudosa - 0752/064707, costeltudosaoffice@gmail.com & Catalin Cretu - 0723/273804, calpatin@gmail.com. 

Articol vizualizat de 709 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!