Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Postavaru Night 2015, Poiana Brasov

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2024,   articol postat de moderator

Pe 7 martie 2015 in Poiana Brasov se va desfasura editia cu numarul 9 a cunoscutei curse nocturne de schi alpinism si alergare montana, Postavaru Night.

Concursul consta in parcurgerea unui traseu cu lungimea de 4,5 km si 700 m diferenta pozitiva de nivel, intre Poiana Brasov si Varful Postavaru, cu startul la ora 19:00, la Club Rossignol (langa telegondola).

La finele cursei, clasamentele vor fi stabilite pe categoriile sub 21 ani, 21-39 ani, 40-50 ani si +50 ani pentru proba de schi alpinism (masculin si feminin), respectiv pe categoriile -35 ani, +35 ani la masculin si open la feminin, pentru cea de alergare montana.

Inscrierile se fac pana la data de 1 martie (ora 24:00), pe www.postavarunight.blogspot.com sau www.carpathianman.ro, in schimbul unei taxe de participare de 90 lei. Nu se fac inscrieri la fata locului.

Postavaru Night este primul din cele patru evenimente outdoor din acest an din seria CarpathianMan, alaturi de Bike Marathon 4Mountains (Cheile Gradistei-Moeciu), Ultra Trail Fagaras (Avrig) si Maratonul Piatra Craiului Salomon (Zarnesti).

Articol vizualizat de 737 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!